Stemmen

Het is tijd om te stemmen op jouw favoriete

tienermoeder

Met de Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing willen we jonge moeders en voormalige tienermoeders in een positief daglicht zetten en laten zien dat juist zij onze positieve reactie en vertrouwen nodig hebben. Ook zij verdienen dezelfde kansen, open benadering en hetzelfde respect als elke andere jonge vrouw. Wij willen stoere tienermoeders een fijne community te bieden, veranderingen krijgen bij scholen en instanties en middels deze verkiezing een positieve vibe creëren rondom jonge moeders.

Na een prachtig proces van aanmelden, leren kennen, beoordelen en de lastige taak om uit 132 aanmeldingen 6 inspirerende jonge moeders te kiezen, is het tijd om te gaan stemmen. Je vindt de kandidaten hieronder.

Door te stemmen support jij deze moeders en onze missie. We danken je daar hartelijk voor!

Categorie < 24 jaar

Richelle Koomen

Richelle Koomen

Richelle werd moeder op haar 19e en werkt als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ze droomt van haar eigen gastouderopvang en is dol op motorcrossen. Dat doet ze niet alleen met haar vriend, maar ook met haar inmiddels 2-jarige zoontje Carson. Richelle wil graag laten zien dat ook  jonge ouders een stabiel gezin kunnen vormen.

Anne Minnee

anne minnee

Anne werd moeder op haar 17e en studeert aan het HBO. Ze vindt het belangrijk om aan haar zoon en de rest van de wereld te laten zien dat, hoewel uitdagend en soms zwaar, het echt mogelijk is om door te studeren als jonge moeder. Anne wil vooroordelen over tienermoeders de wereld uit helpen en hoopt daarmee andere moeders te helpen.

Elaine van den Berg

elaine vd berg

Elaine kreeg haar dochter op haar 17e en was vastbesloten haar opleiding af te maken. Inmiddels zit ze op het HBO, heeft een eigen bedrijf in paardenvoeding en neemt haar dochter overal mee naartoe. Elaine wil laten zien dat support van familie en vrienden onmisbaar is voor een fijne start als jonge moeder en zet zich actief in voor tienermoeders.

Categorie > 24 jaar

maud veldkamp

Maud veldkamp

Maud werd moeder toen ze 14 was en heeft hard moeten knokken om een fijn gezin op te bouwen. Ze wil laten zien dat ook tienermoeders zich bewust zijn van hun rol, verantwoordelijkheid en invloed binnen het gezin. Ze heeft lang en met veel liefde voor anderen gezorgd en staat te trappelen om verder te gaan met haar opleiding en voor zichzelf te zorgen.

Sylvana van Batenburg

sylvana v batenburg

Sylvana mocht haar dochter verwelkomen toen ze 17 was. Ze heeft haar eigen ervaringen en uitdagingen vastgepakt om nu in de jeugdzorg andere jongeren te helpen. Ze heeft een eerlijke kijk op de uitdagingen waar ze als jonge moeder tegenaan liep en droomt van het geven van trainingen waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Rosita (teruggetrokken)

Rosita heeft zich wegens persoonlijke omstandigheden teruggetrokken uit de verkiezing.

STEMFORMULIER

De stembussen zijn gesloten. Dank voor je steun!