Nomineren

Zo werkt het

maud veldkamp tienermoeder van het jaar
editie 2022

Nomineer de Tienermoeder van het jaar 2022

Ken jij of ben jij die jonge vrouw die laat zien dat vooroordelen over jonge moeders bullshit zijn? En vind jij dat zij/ jij de titel Tienermoeder van het Jaar 2022 verdient? Nomineer haar dan hier onder en vul het gehel formulier in.

Er zijn twee categorieën, de jonge moeders tot en met 23 jaar en de voormalige tienermoeders vanaf 24 jaar. in beide categorieën worden drie finalisten gekozen en uiteindelijk per categorie 1 winnaar.

Wie zijn wij

De gezichten achter de verkiezing

Wij weten hoe het is om een jonge moeder te zijn die alle balletjes in de lucht moet houden, zichzelf moet ontdekken en ondertussen een goede moeder wil zijn. We weten ook hoe het is om nagestaard te worden op straat. Hoe het is om niet serieus genomen te worden in je moederschap. Hoe het is om niet gefeliciteerd te worden met je zwangerschap. Dat gaan wij veranderen.

tienermoeder van het jaar 2021
Tienermoeder van het jaar

Nomineer nu jouw Tienermoeder van het Jaar 2022!

Nomineren kan tot en met 18 februari 2022. Inzendingen die daarna binnenkomen worden niet behandeld.
Finalisten
niet voor niks

Het Prijzenpakket

Een verkiezing kan niet zonder bijzonder prijzenpakket! Samen met onze fantastische sponsoren kunnen we beide winnaressen niet alleen een leuk pakket aanbieden, maar ook een aantal zaken die van toegevoegde waarde zijn in je verdere ontwikkeling, ongeacht je leeftijd en ambities.