je bent genomineerd 2023

Hoera, je bent genomineerd!

Kirsten Croeze tienermoeder van het jaar
editie 2023

Gefeliciteerd, je bent genomineerd!

Wij vinden dat jij als jonge moeder alle kansen en respect verdient. We weten hoe het is om een jonge moeder te zijn die alle balletjes in de lucht moet houden, zichzelf moet ontdekken en ondertussen een goede moeder wil zijn. We weten ook hoe het is om nagestaard te worden op straat. Hoe het is om niet serieus genomen te worden in je moederschap of om niet gefeliciteerd te worden.

Met de Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing willen we jonge moeders en voormalige tienermoeders in een positief daglicht zetten en laten zien dat juist zij onze positieve reactie en vertrouwen nodig hebt. Jij bent aangedragen door iemand die vindt dat jij juist een voorbeeld of inspiratie bent voor anderen, zowel als persoon, maar zeker ook als moeder.

Doe je mee met deze bijzondere verkiezing?
Finalisten
You don't wanna miss this!

Het Prijzenpakket

Een verkiezing kan niet zonder bijzonder prijzenpakket! Samen met onze fantastische sponsoren kunnen we prachtige prijzen aanbieden waar je even lekker van kunt genieten!

Aanmeldformulier

Degene die jou heeft aangedragen als Tienermoeder van het Jaar vind dat jij iets bijzonders hebt, inspirerend bent of een voorbeeld bent voor anderen. Vind jij dat ook? Doe dan mee, beantwoord onderstaande vragen en stuur ze in. In de week van 6 maart 2023 hoor je of jij bij de laatste drie finalisten zit in jouw categorie. We kijken enorm uit naar je reactie!

STEUN ONZE MISSIE

De Webshop

Draag jij jonge moeders een warm hart toe? Zie jij hun stoere keuze, hun energie, hun moederliefde en wil je je uitspreken tegen het stigma? Je kunt onze missie en daarmee de community voor jonge moeders ondersteunen door een Tienermoeder-van-het-jaar-item aan te schaffen in onze webshop. De opbrengst komt volledig ten goede aan onze missie. Namens de organisatie en alle tienermoeders, dank!