Aanmelden

Dit is wat we doen

voor tienermoeders

Wij vinden dat jij als jonge moeder alle kansen en respect verdient. We weten hoe het is om een jonge moeder te zijn die alle balletjes in de lucht moet houden, zichzelf moet ontdekken en ondertussen een goede moeder wil zijn. We weten ook hoe het is om nagestaard te worden op straat. Hoe het is om niet serieus genomen te worden in je moederschap. Hoe het is om niet gefeliciteerd te worden met je zwangerschap. Alleen omdat we ervoor kozen moeder te worden op jonge leeftijd. 

Daarom springen wij voor jou in de bres. Wie wij zijn? 5 voormalige jonge moeders die inmiddels hun eerste grijze haren en rimpels hebben gekregen. Onze kinderen zijn al oud(er) en wij hebben hard gestreden om te komen waar we nu zijn.

Met de Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing willen we jonge moeders en voormalige tienermoeders in een positief daglicht zetten en laten zien dat juist jij onze positieve reactie en vertrouwen nodig hebt. Ook jij verdient dezelfde kansen, open benadering en hetzelfde respect als elke andere jonge vrouw. Wij willen stoere tienermoeders zoals jij een fijne community te bieden, veranderingen krijgen bij scholen en instanties en natuurlijk een supergave verkiezing lanceren, waarmee we moeders zoals jij in de spotlight zetten.

Doe jij mee aan deze bijzondere verkiezing voor tienermoeders? Je leest hieronder hoe het werkt!

Het prijzenpakket

DIT LEVERT HET JE OP

Een verkiezing kan niet zonder bijzonder prijzenpakket dat jou als winnaar verder helpt, maar je ook een beetje pampert. Samen met enkele fantastische sponsoren kunnen we beide winnaressen niet alleen een leuk pakket aanbieden, maar ook een aantal zaken die van toegevoegde waarde zijn in je verdere ontwikkeling, ongeacht je leeftijd en ambities. De pakketten hebben een waarde van meer dan €6000,- en zijn zorgvuldig samengesteld. 

- DE LEUKE ZAKEN-

Een fantastisch huidverzorgingspakket van Creative Cosmetics twv €180,-

Zilveren of vergulde oorbellen naar keuze van Rosmolino Jewellery tvw €70,-

Het boek ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw’ van onze voorzitter Tara Boxman, twv €21,99

Het programma ‘Durven Doen’ van Single SuperMoms

- DE LEERZAME ZAKEn -

Een Smart Girls jaarprogramma, waar je leert een succes te maken van je

 (startende)onderneming twv €6200,-

4 geweldige sessies bij Frouke van Coachmeesters twv €1000,-

Een ontwikkelingsbudget naar keuze twv €1000,- gesponsord door Miss Business

Hier word je toch helemaal blij van? Meld je aan!

missie en visie tienermoeder van het jaar
Aanmelden
15 januari tot 15 februari

Je kunt jezelf of een jonge moeder aandragen vanaf 15 januari 2021 tot en met 15 februari 2021. Er zijn twee categorieën, de tienermoeder van 'nu' tot 24 jaar oud en de tienermoeder van 'toen' van 25 jaar en ouder. Het is belangrijk dat je jezelf of iemand anders aandraagt met een goede onderbouwing en door het hele formulier in te vullen.

missie en visie tienermoeder van het jaar
Nominaties
28 februari

We maken drie genomineerden per categorie bekend en kijken daarbij goed naar de behoefte, motivatie en rol die wij als organisatie kunnen vervullen. Het gaat ons niet per se om wat je al hebt bereikt, maar juist om dat wat je bezig houdt, waar je van droomt, hoe je kijkt naar je moederschap en meer. Na bekendmaking kan er gestemd worden via deze site.

missie en visie tienermoeder van het jaar
Sessies
15 maart

De genomineerden krijgen een inhoudelijk traject aangeboden, met coaching, masterclasses, brainstorms, een fotoshoot en meer. We gaan de jonge moeders nog beter leren kennen en zij ons. Deze sessies zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel leuk, positief en waardevol.

missie en visie tienermoeder van het jaar
UITREIKING
15 april

We maken op een feestelijke manier de twee Tienermoeders van 2021 bekend! De twee winnaressen krijgen een bijzonder cadeaupakket en een mentor voor de rest van het jaar. We plaatsen een mooi artikel in een magazine. Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Tot slot worden de twee winnaressen ere-jurylid in de verkiezing van volgend jaar.

aanmeldformulier

De aanmelding voor 2021 is gesloten.

In de tussentijd ben je welkom bij…

de community

Zin om te kletsen met andere (voormalige) tienermoeders? Of juist sparren met de jury ? 

Je bent van harte welkom in de Facebook community.